Natur

Naturbildene er en samling fra ulike turer fra Boksjø i Halden til Lofoten. Noen turer er foretatt med kajakk, andre til fots.

Det grunnleggende ved turer er opplevelsene. Turene trenger ikke være lange, i betydningen antall kilometer. Det viktigste er hva som oppleves. Noen ganger trenger man bare gå eller padle noen hundre meter, andre ganger kan det bli nødvendig å dra langt. Hvis man kan komme seg til et område som byr på opplevelser uten å streve for mye,  kan man få hyppigere naturopplevelser. Derfor er det viktig med planlegging av turområde. Kortreiste turer er bra. Da kan du komme deg ut ofte og sjansen for gode opplevelser øker.

 

beinvatna_960_flat.jpgbekk_i_gjel_960_flat.jpgcamp_i_morgenhimmel_960_flat.jpgdet_røde_fjellet_960_flat.jpgdobbelsol_dalarna_960_flat.jpgdønnamannen_over_stranda_960_flat.jpgfjære_sjø_i_lav_sol_960_flat.jpggåsetrekk_helgeland_960_flat.jpggranskog_ved_vann_960_flat.jpgis_svele_i_elva_960_flat.jpgisformasjoner_i_elv_960_flat.jpgispatter_960_flat.jpgispinner_960_flat.jpgistapper_960_flat.jpgkvelden_kommer_på_helgeland_960_flat.jpgmorgensol_ved_innsjø_dalarna_960_flat.jpgmorgentåke_i_dalarna_sverige_960_flat.jpgmot_brønnøysund_960_flat.jpgseks_av_syv_søstre_960_flat.jpgsolen_går_ned_på_helgeland_960_flat.jpgsøla_i_det_fjerne_960_flat.jpgstein_i_elv_960_flat.jpgShetland sheepdog ?Steiner i vannÅker med sen solTidlig morgen ved BoksjøTørrfisk på gjel i LofotenLav sol over snødekt viddeMorgentåke i KornsjøRåkaldt på BrattestøSkog og tåkeskyer over RingsakerfjellaSnøskavler med skinn av kveldssolSoloppgang i BoksjøSolregnTaiga på TorbjørnskjærTakrør og starrTannsjøen i morgentåkeBeverjakt tidlig morgenBøk i kveldssolBøketre i kveldssolaDinosaur i skogenDødt tuntreKveldshimmel i RingsakerEnsom hestFormasjoner i fjellGrønt i vannkantenBekk i granskogIsstrukturJeger på postKjørespor etter skogsmaskinAlvedans i KornsjøAlvedans i soloppgangArtsrik biotop